Københavns Vestegns Politi: Identificer de to mistænkte

Københavns Vestegns Politi deler nu et billede af de to formodede gerningsmænd, som man håber offentligheden kan hjælpe med at identificere

Published Last updated

Opsigelse af fastliggere på Østersøparken Camping

  • Alle kontrakter er opsagt og udløber 17. september
  • Opsigelsen er ikke på grund af høringssvarene
  • Nogle får mulighed for at indgå nye kontrakter
  • Alle skal pakke deres grej og være ude af campingpladsen senest 17. september klokken 11.00

12. august blev et kærestepar udsat for et groft overfald i Hvidovre.

Knap en måned senere er det endnu ikke lykkedes ordensmagten at pågribe gerningsmændene.

Derfor deler Københavns Vestegns Politi nu et billede af de to mistænkte, som man håber, offentligheden kan hjælpe med at identificere.

'Meget alvorligt'

Overfaldet fandt sted ved krydset Brostykkevej/Arnold Nielsens Boulevard i Hvidovre omkring klokken 22.30. Kæresteparret havde kort forinden kørt i bus med de to mistænkte, som den ene forurettede kortvarigt havde fået øjenkontakt med.

Da parret stod af bussen, blev de så pludselig overfaldet af de to unge mænd, som udsatte dem for flere spark og slag.

Annonce:

- Politiet betragter sagen meget alvorligt og gerningsmændene skal vide, at politiet allerede har efterforsket intenst på at få disse identificeret, og at vi ikke stopper før alle efterforskningsskridt er udtømte. Vi har billeder af gerningsmændene og vi beder derfor nu hjælp fra offentligheden om at være os behjælpelig med at identificere gerningsmændene, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.

Sådan ser de ud

Den ene gerningsmand beskrives som 16 til 18 år, almindelig af kropsbygning, mellemøstlig af udseende og med sort mellemlangt hår uden skæg.

'Han var iført beige og sort kasket, sort langærmet trøje med hvide striber på hver skulder, orange trøje indenunder, grå tracksuit med en sort lang stribe ned af hver ben og sorte sko,' skriver politiet.

Den anden gerningsmand skulle også være mellem 16 og 18 år, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende og mellemlangt sort hår. Han talte desuden dansk og var iført mørkegrøn kasket med to mærker foran, sort vest, grå langærmet trøje, grå bukser og sko i sort og hvid.

Har man oplysninger til sagen, så kontakt da politiet på telefon 43 86 14 48.

Powered by Labrador CMS